23
sept.
15

De ce nu putem s-avem lucruri frumoase: Vadim, imigrantii si tot restul lumii

Salut!

Numele meu e Teo si vreau sa fiu inconjurat de lucruri frumoase. Dar nu pot. Am lucruri frumoase acasa, dar e imposibil sa-mi traiesc viata fara sa ies din casa. Si cand ies din casa, incep sa fiu inconjurat de lucruri urate, din care cele mai multe sunt oameni. Lucruri foarte urate. Oameni naivi, prostuti, prosti, foarte prosti si fani ai lui Vadim.

Iau metroul si ma gandesc ca ala de langa mine ar putea sa-l fi plans pe Vadim cand a crapat trecut in nefiinta. Cum sa-l plangi pe Vadim daca nu esti o ruda foarte apropiata? A, sigur, n-a fost doar un nebun. A fost un mare poet si om de cultura. Si, oricum, n-a fost nebun, era doar un om mai temperamental, dar plin de intentii bune. Si-a iubit tara, asa sa stiti, nu ca altii. Ar fi putut face multe lucruri bune, dar n-a avut niciodata sansa, pentru c-a fost sapat. Si, oricum, nu e frumos sa faci misto de un om care tocmai a dat coltul parasit aceasta existenta zbuciumata.

Eu zic ca Vadim era un nebun pe care nici un pumn de Xanax, completat cu un baros in cap, nu l-ar fi linistit. Si, pe alocuri, un scandalagiu care-ar fi facut orice pentru atentie. A, sigur, era in primul rand nebun. N-ai cum sa faci la fel de urat ca el fara sa fii nebun. Stiu, unii ar spune c-o facea doar ca s-atraga atentia asupra mesajului pe care voia sa-l transmita. Eu zic ca ochii bulbucati si injectati, gestica si urletele sugereaza altceva. Fireste, uneori spunea prostii doar de dragul atentiei. Lui Vadim ii placea la nebunie atentia. Daca singurul mod in care i s-ar fi acordat atentie ar fi fost sa i-o suga lui Basescu, ar fi facut-o fara ezitare, apoi ar fi povestit ca n-a supt-o ca sa primeasca atentie, ci ca sa-l convinga pe Basescu sa sustina cultura, ceva-ceva, pula lui, Shakespeare! Sau sa altceva bun pentru altii, nu pentru el. Sau ar fi urlat ca are informatii si documente conform carora lui Basescu i-a placut, deci e un poponar nenorocit. Basescu, nu el. El a supt-o doar pentru ca stia ca Basescu e un homosexual imputit si degenerat si tradator de patrie si de neam si oligofren si agent jidan si mason spurcat si bla-bla-bla si el a vrut sa demonstreze asta. De mai multe ori, ca sa nu existe indoiala.

Dar a fost un mare om de cultura. N-a creat mare lucru in afara de niste poezii rasuflate si niste articole in care-njura pe toata lumea, dar a fost un mare om de cultura pentru ca stia chestii. Mie-mi suna mai mult a enciclopedie, dar OK: a fost un mare om de cultura. Cel putin in comparatie cu Elena Ceausescu, pe care o lingea in cur cu mai mult zel decat isi spala pisicile blana.

Il las pe ala de langa mine. O vad pe una care, dupa fata, sigur e speriata ca ne invadeaza musulmanii. Stiti articolele alea de pe site-uri dubioase cu invazia musulmana coordonata de Rusia, islamizarea Europei si 100 de mii de teroristi care vor invada Europa, echipati cu cate un kil de C4? Ea sigur le citeste ca pe Biblie. Vin musulmanii, vecina! Vin sa ne cotropeasca. Am citit eu pe Internet ca toti sunt teroristi si vor sa ismal… islaz… imsal… ptiu, zi sa-i zic! Islamizeze, vecina! Sa islamizeze Europa! Da, vecina, vor sa ne puna pe toti sa ne rugam la Allah si sa ne omoram singuri, vecina, ca ei asta fac, vecina! Am citit eu ca vor sa cucereasca Romania, ca e pamant islamic si trebuie eliberat, vecina! Asa a zis un musulman mare de la ei (adica un clovn cu gura mare, dar la fel de periculos ca Vadim cand urla ca scoate documente care demonstreaza c-a fost furat la alegeri si ca Iliescu si Basescu sunt evrei masoni si reptilieni).

Ai dracu’ imigranti invadatori! Vor cuceri un continent cu populatie de vreo 750 de milioane. Il vor islamiza. Hai sa spunem ca vor veni, pana la urma, 750 de mii. Stiti ce-nseamna asta? Un imigrant la 1000 de oameni. Si ne vor islamiza pe toti. Ai dracu’ imigranti, tare ocupati vor fi! Si lumea zice ca vin sa stea pe ajutor social, cand fiecare are misiunea sa islamizeze mia de oameni.

Ma mai uit in jur. Vad un prost cu tricou cu steagul dacic. Sfinte cacat, speram ca nu mai e la moda sa suferi de Dacia, daci paranormali, daci Jedi, daci din care se trag sumerienii, daci uriasi, daci semizei, daci la care fugeau femeile romanilor si alte teorii din astea nastrusnice. Credeam c-au ramas doar Funar si inca niste idioti sa se duca la Congresul International de Dacologie (international, ce mama dracu’, ca toata luma e interesata de daci) si s-avanseze teorii conform carora Iisus Hristos s-a nascut in Dacia, bazandu-se in principal pe faptul ca-n Biblie nu scrie ca nu s-a nascut in Dacia.

Abia astept sa descopere cineva ca Adam si Eva erau daci, sa poata sa urle ca omenirea se trage din Dacia. De fapt, ar putea merge mai departe. Dinozaurii se trag din Dacia. Primele organisme unicelulare au aparut intr-un ocean care se-ntindea pe teritoriul care, mai tarziu, avea sa devina Dacia. Big Bang-ul a-nceput in Dacia. Dacia a existat inaintea Universului. Funar va gasi dovezi conform carora primul univers din Multivers a fost al nostru si a-nceput sa se formeze in Dacia. Probabil isi va baza teoria pe documente ultrasecrete pe care le are de la Vadim.

Draci, sunt inconjurat de nationalisti. Uite un idiot care citeste Tricolorul. Auzi, „ziar popular [adica scris pe-ntelesul oricarui idiot], crestin [doamne miluiesteeeeeeeeeeeeeeeeee! Spin that shit, parinte!] si european [pentru ca parerile lui Vadim despre orice se asemanau cu principiile Uniunii Europene]”! Auzi, „jos mafia, sus patria”! Tot sloganul asta obosit din anii ’90. Si presupun ca mafia asta inseamna tot restul lumii. Nenorocitii care vor sa saboteze poporul nostru maret de semianalfabeti, idioti si nespalati. Stati sa va explice tot Funar cum sta treaba:

Dupa 2000 de ani, cei care au falsificat Adevarata Istorie a Poporului Geto-Dac si a Omenirii incearca sa pastreze la secret si Adevarata Biografie a Fiului lui Dumnezeu. Ei au sperat ca Adevarul nu va fi cunoscut niciodata.

Cu multe majuscule, ca e Adevarata Istorie. Nu orice istorie adevarata, ci a Poporului Geto-Dac si a Omenirii, care clar sunt strans legate, din moment ce stim sigur ca dacii erau cel mai civilizat popor din Europa si i-au ajutat pe toti ceilalti sa iasa din bezna. Cand vorbesti despre Adevarata Istorie a Poporului Geto-Dac trebuie sa ai o atitudine plina de evlavie. Cei mai infocati credinciosi vor fi luminati de Adevaratul Spirit Geto-Dac si vor intelege toate tainele existentei.

Ca o paranteza, si Platon era un mafiot mincinos, pentru c-a uitat sa mentioneze ca Atlantida era o colonie daca.

Ca o a doua paranteza, trebuie sa fii aerisit bine de tot la mansarda ca sa crezi ca toata lumea a conspirat tocmai impotriva noastra, sa ne ascunda istoria si maretia. Sau ca sa citesti Tricolorul altfel decat pentru divertisment. Sau ca sa spui ca Vadim a fost un mare om. Sau ca sa crezi ca imigrantii aia vor islamiza Europa. Sau ca toti sunt teroristi si vin in grupuri mari, ca s-atraga atentia.

Gata, am ajuns, pot sa cobor din metrou. Alti oameni. Cacat!

Reclame

0 Responses to “De ce nu putem s-avem lucruri frumoase: Vadim, imigrantii si tot restul lumii”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: