21
Noi
13

Violenta, trotuare, Bendeac, spirite si rezolvarea tuturor problemelor omenirii

Bine v-am gasit! Sunt foarte prost dispus si creierul meu nu poate scuipa decat sarcasm, cinism si ganduri violente.

Am chef s-alerg pe cineva cu o bordura. Sa fug cu bordura ridicata deasupra capului si sa ranjesc ca Jack Spintecatorul cand isi injunghia victimele. Nu stiu daca ranjea, dar, daca era intr-o dispozitie la fel de buna ca mine in momentul asta, sigur facea eforturi supraomenesti sa se abtina de la a rade ca un descreierat ce era in timp ce facea teaca din prostituatele Londrei. De fapt, las-o-n ma-sa lui Videanu de bordura, as vrea s-alerg pe cineva cu un trotuar. Sa smulg trotuarul si sa te fugaresc. Preferabil pe ala dintre Unirii si Universitate, sa-ti dau iluzia de siguranta. Sa-ti las un avans de 100 de metri, destul cat sa te opresti sa-ti tragi rasuflarea, sa te uiti in spate si sa te bucuri c-ai scapat. Si tocmai atunci sa-ti dau o castana cu multe tone de asfalt, bitum si din ce dracu’ se mai fac trotuarele.

As vrea sa dau cu trotuarul in Bendeac. Am facut prostia sa ma uit cateva minute la Bendeac, ca prea se vorbeste mult despre el. Eram ferm convins ca e la fel de hazliu ca un bocanc si asta dintr-un motiv simplu: daca faci umor la televizor, e clar ca umorul tau e la fel de hazliu ca un cadavru cu pantofi de ciment pe fundul unui rau. Dar Bendeac facea bancuri la o Antena, nu stiu care, ceea ce spune foarte multe despre nivelul bancurilor facute de Bendeac. Just, poate mai nimerea o glumita OK din cand in cand. Si lui Marica i se mai intampla sa joace bine din cand in cand. Dar asta nu-l face un fotbalist bun. A, poate era Bendeac mai simpatic decat Ciutacu, ceea ce-l facea automat sa para un om de televiziune mai bun si mai hazliu; eu sunt un fotbalist mai bun decat Gigel, copilul schiop de la scara B, dar n-a venit nimeni sa-mi ofere un contract de sute de mii de para, sa dau profesionist cu stangul in dreptul si sa fac fite prin cluburi. Ma rog, sa revenim la Bendeac: el facea umor pentru o audienta formata din oameni care-l idolatrizeaza pe Badea si se revolta ca X cand il vad pe Gadea revoltat ca X, chiar daca nu stiu exact de ce e Gadea revoltat de X si, cel mai probabil, nu prea fac diferenta intre X si Y. Daca n-ati fi vorbit atat despre Bendeac, poate nu m-as fi uitat la el ca sa stiu si eu despre ce e vorba si n-as fi ramas cu o senzatie de gol absolut intre urechi. Cam ce trebuie sa fi fost inainte sa existe Universul, aia simteam eu dupa ce m-am uitat la Bendeac. Nu-mi place asta. Vreau sa simt macar furie, sa distrug chi-ul.

E drept ca, daca Universul n-ar fi existat, n-ar fi existat nici Bendeac. Se impune concluzia de bun-simt c-ar trebui sa dau cu trotuarul ala in Univers. Sa-l aplatizez intr-un asemenea hal incat sa se combine galaxiile aflate in colturi opuse ale Universului.

Asta e sursa problemelor noastre: Universul. Si existenta. Da, existenta e ceva rau. Materia e o inventie malefica. Face numai probleme. Si n-ai cum s-o distrugi. Poti doar sa-i schimbi forma, dar tot stii ca e acolo. Si asteapta. Si pandeste si ne priveste cu mai multa ura decat dusmanii oricarui manelist cu valoare mai mare decat a celei mai mari mine de diamante din lume. Adica ai oricarui manelist de la Adam si Eva incoace.

Spuneti un NU hotarat materiei. Dematerializati-va! Haideti sa fim cu totii spirite si sa bantuim alte spirite. Eu ma voi dematerializa de spirit si voi fi spirit de nivel II si voi bantui spiritul casei unor spirite de nivel I, sa trantesc spiritul usii spiritului dulapului si sa bat in spiritul peretilor, sa se sperie spiritele si sa se-ntrebe cum dracu’ e posibil sa fii bantuit cand esti un spirit.

Asta e solutia: dematerializarea. Doar asa poate omenirea sa scape de toate problemele care o bantuie de milenii. NU materiei!

Anunțuri

0 Responses to “Violenta, trotuare, Bendeac, spirite si rezolvarea tuturor problemelor omenirii”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: