19
Feb
12

3 chestii a căror utilitate îmi scapă

1. Arhiva de Messenger

Nu i-am înţeles, nu-i înţeleg şi, cel mai probabil, nu-i voi înţelege pe cei care ţin aşa ceva. Înţeleg să păstrezi scrisori. Înţeleg să păstrezi câteva SMS-uri. Înţeleg să dai copy/paste la o discuţie interesantă, dar să salvezi tot ce vorbeşti cu toată lumea pe Messenger? Care-i următorul pas? Să-nregistrezi orice discuţie la telefon?

Şi sunt oameni care au DVD-uri cu arhive. DVD-uri! Giga întregi de comversaţii pe Internet! Discuţiile purtate în ani întregi şi-au găsit locul de veci pe nişte suporturi de plastic, doar-doar şi-or găsi şi utilitatea cândva.

Cred că astfel de practici denotă o nevoie disperată de a deţine controlul. Sau de a trăi cu iluzia că deţii controlul. Să nu se uite ceva, să poţi să citeşti peste 5 ani, să vezi exact cum s-a schimbat viaţa ta, în cele mai mici detalii. Ferească Sfântul să nu-ţi aminteşti că pe data de 28.02.2010 ai vorbit cu Maricica despre cât de scumpi sunt iepuraşii!

2. Şamponul prietenos cu ochii

Unii sunt încântaţi de asta: un şampon care-ţi permite să ţii ochii deschişi în timp ce te speli pe cap. Pentru că nu te ustură ochii dacă iau contact cu spuma. Ingenios, dar nu cred că era necesar. E mult mai simplu să-nchidem ochii în timp ce ne spălăm pe cap.

După părerea mea, capul e destul de uşor de găsit. N-ai nevoie de o hartă. Şi, după ce ai dat de el, poţi fi sigur că părul e prin apropiere. Şi uite că poţi să te speli pe cap fără să deschizi ochii!

Unii vor spune că e gândit special pentru copii. Eu spun că nu e foarte greu să-i spui copilului să-nchidă ochii sau să-i pui un prosop pe faţă când îl speli pe cap. Că dacă se spală singur, bănuiesc că e destul de mare încât să ştie că e de preferat să nu pună mâna pe cuptorul încins, să nu-nghită sticlă pisată şi să-nchidă ochii când se spală pe cap.

Cred că şamponul acesta răspunde nevoii resimţite în societatea modernă de a proteja pe toată lumea de orice disconfort, chiar dacă este provocat de prostia individului în cauză. Aştept cu nerăbdare piperul sărat, pentru că nu ştii niciodată când îl confundă cineva cu sarea. A, şi sarea iute, pentru aceleaşi situaţii oarecum hazlii.

3. Discuţiile despre Nibiru

Haideţi să lămurim ceva: în 2012 Terra nu va fi distrusă de o planetă venită de la marginea sistemului solar/din altă dimensiune/din jobenul meu.

Coliziunea trebuia să aibă loc în 2003. Aşa spunea o tanti pe nume Nancy Lieder, care vorbea cu extratereştrii de pe Nibiru. După ce a trecut 2003 şi nu s-a-ntâmplat nimic, aceeaşi tanti a avenit cu o explicaţie: data era la derută, pentru că guvernele ar îngrădi toate drepturile şi libertăţile cetăţenilor dacă ar şti exact când va veni sfârşitul lumii.

Dar au existat idioţi care şi-au eutanasiat animalele de casă şi au aşteptat cuminţi sfârşitul. Îmi imaginez cât de agitaţi erau pe 31 decembrie 2003, ştiind că trebuie să se-ntâmple ceva în cel mult 15 ore… 12 şi jumătate… 9… 6… 5… 4 şi jumătate… 3… sigur urmează… 2… 1 şi jumătate… trebuie să apară acum… o jumătate de oră… şi e 2004 şi pe fusul nostru orar. O fi pierdut Nibiru autobuzul interdimensional?

Mie-mi plac scenariile astea ale sfârşitului lumii, dar coliziunea cu Nibiru merge prea departe. Sfidează logica, bunul-simţ, ştiinţa şi ce mai vreţi voi. Şi se fac dezbateri pe tema asta. Oare se va-ntâmpla ceva? Oare au dreptate savanţii de la NASA  când spun că un obiect de 3 ori mai mare decât Terra, aflat destul de aproape încât să ne lovească în decursul acestui an, ar fi deja vizibil cu ochiul liber? Poate apare din altă dimensiune şi de-asta nu-l vedem. Dar mayaşii au spus ceva despre Nibiru?

Dar Nancy Lieder şi-a făcut injecţiile?

În altă ordine de idei, pentru că am chef s-o fac pe interesantul, astăzi a fost a treia zi fără ţigări. Mă simt excelent.

Anunțuri

1 Response to “3 chestii a căror utilitate îmi scapă”


  1. 1 Damnata
    Februarie 22, 2012 la 8:03 pm

    Care e problema ta cu arhiva mea de x giga? :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: