24
ian.
11

Bărbaţii sunt porci

Şi mi se pare normal. E o chestie care se-ncadrează perfect în ordinea universală. De fapt, o menţine. Dacă bărbaţii n-ar fi porci, în locul sistemului nostru solar s-ar afla o mare gaură neagră (cam la fel de-ntunecată ca mintea lui Crin Antonescu, dacă vreţi termen de comparaţie). Şi în locul galaxiei s-ar afla o gaură neagră şi mai mare, care-ar fi-nghiţit gaura neagră aflată în locul sistemului solar. Şî în locul universului s-ar afla vizuina unui popândău demiurgic, mare amator de găuri negre.

Bărbaţii sunt porci pentru că trebuie să echilibreze o altă constantă universală: aproximativ 69,419(6)% din femei sunt proaste. Şi, dacă noi n-am fi porci, ele s-ar plictisi de moarte.

Aşa, totul este cum trebuie să fie: femeia proastă cunoaşte un porc. Porcul îi face complimente şi o face să se simtă bună şi deşteaptă. Femeia proastă, trecând peste faptul că gentleman-ul n-o prezintă prietenilor lui si nu prea o ascultă când vorbeşte, şi-o trage cu el. Porcul, fericit c-a obţinut ce-a vrut, dispare din viaţa ei. Rapid. Băi, dar ştiţi cum? La fel de repede ca Speedy Gonzales pe metamfetamină şi cu un jalapeno în fund. Femeia proastă se crizează, se plânge, urlă că s-a-nvăţat minte, că bărbaţii sunt nişte nenorociţi. Două luni mai târziu, porcul o sună şi-i spune că are chef s-o vadă. Ea este puţin reticentă, dar, după câteva complimente şi platitudini, se-nmoaie. Şi-o trage cu el, iar porcul dispare iar. După ce-o mai păţeşte de câteva ori, isteaţa decide să nu-i mai dea porcului vreo şansă. Se combină cu unul care se poartă frumos cu ea, apoi se desparte. Cunoaşte alt porc şi o ia de la capăt.

Să te arzi o dată nu e o tragedie. Să te arzi  a doua oară e acceptabil. Dar, ca să te arzi de zeci de ori, trebuie să fii prost. Incredibil de prost, chiar.

Apoi, nu este obligatoriu ca porcul să fie porc din prima. Poate să-i spună foarte clar proastei că vrea doar sex, ceea ce-l face sincer, şi să devină porc mai târziu, când îi spune că, indiferent de ce-a crezut ea, el vorbea serios când şi-a declarat intenţiile.

Voi aţi auzit o femeie plângându-se că şi-a bătut unul joc de ea? Nu acceptă ideea că e vina ei. Nu, nu ea s-a lăsat prostită. Nu, nu ea a ignorat semnele că ăla ar fi un porc. Ea a fost doar sinceră şi i-a oferit ăluia tot. Şi tot restul. Şi tu-i ţii lui partea, pentru că şi tu eşti bărbat.

Când aud o femeie spunând că de ea şi-au bătut joc toţi bărbaţii pe care i-a cunoscut şi că toţi bărbaţii sunt nişte porci pe care-i interesează doar să fută cât mai multe, mă gândesc automat că:

1. este proastă;

2. îşi deschide picioarele mai repede decât deschid eu o conservă;

3. trece prin orice experienţă ca raţa prin apă (adică nu-nvaţă nimic)

SAU

4. este atât de… optimistă încât, dacă vede că o situaţie începe cum au început toate dezastrele din trecut, se gândeşte că, de data asta, va fi altfel. Deci, dă-o dracu’ de precauţie!

În altă ordine de idei, ştiţi ce face femeia obişnuită când strică o relaţie care mergea sau avea toate şansele să meargă bine? Corect, se autoconvinge că tipul ar fi trebuit să fie mai înţelegător (în unele cazuri, sa-i dea şi a şasea şansă), deci e şi vina lui. Iar dacă sunt amândoi vinovaţi, vina ei nu mai contează: el e vinovat. Dacă nu e convinsă, au grijă prietenele ei cu la fel de mult bun-simţ s-o convingă.

Aţi văzut forumurile pe care femeile se plâng de problemele amoroase? În 95% din cazuri este vina bărbatului. Până şi-n cazurile în care este evident că ea a fost proastă şi a căutat-o cu lumânarea, tot se găsesc câteva găini să spună că, de fapt, ea n-a fost proastă, ci puţin naivă, iar el este un nenorocit care-a profitat. Că micuţa nu profită de tipul acela îndrăgostit de ea, pe care-l ţine-n preajmă pentru validare şi ca s-o consoleze.

Deci, bărbaţii sunt porci pentru a menţine ordinea universală. Nu e uşor, dar cineva trebuie s-o facă.

Din cocina spirituală în care mă găsesc, vă doresc o seară plăcută.

Reclame

4 Responses to “Bărbaţii sunt porci”


  1. 1 mybrebenel
    februarie 11, 2012 la 6:48 am

    de ce trebuie sa generalizam si sa ne aducem ofense reciproce speciilor? nu putem convietui in tihna, fara porci si proaste?:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: