05
Feb
10

În legătură cu ce-am scris aseară

Aşa cum un musulman trebuie să meargă-n pelerinaj în Piaţa Sfântul Petru din Roma (asta i-am spus aseară unui tembel care-a pus boticul), un fan 2Pac (fan adevărat, adică) trebuie să facă nişte chestii pentru a merita titlul de fan. Şi, eventual, pe acela de „thug disciple”.

1. Să vadă o zeitate supremă în 2Pac. Nu un fel de Dumnezeu (care ar fi şmecher doar în universul nostru), ci un fel de Ultra-Super-Mega-Extra-Hiper-Dumnezeu, care e şmecher în toate universurile (inclusiv în cele care nu s-au format încă).

2. Să-i urască pe bitch-ass-motherfucker-ii din East Side. Şi să spună frecvent „fuck Biggie and Puffy, 2Pac all the way!”.

3. Să pună pe Youtube cel puţin un videoclip făcut de el. În special dac-au pus şi alţii videoclipuri asemănătoare la aceeaşi piesă (adică formate tot dintr-o singură poză).

4. Să intre pe Youtube, să găsească versiunea originală a unei piese (de exemplu, „When Thugz Cry”), s-o tragă la el în calculator şi s-o pună (şi el) pe Youtube. Eventual, cu o descriere de tipul „unreleased and unheard”.

5. Dacă fanul aspiră la titlul de „thug disciple”, trebuie să facă şi un remix. Procedură: se face un instrumental care nu se potriveşte cu versurile piesei respective nici de frică (exemplu: vrei să remixezi „Who Do You Believe In?”, aşa că bagi în nesimţire sintetizatorul pe negativ); „lipeşti” vocea lui 2Pac (nu contează că nu prea nimereşte beat-ul) şi cam asta e. Nu te mulţumeşti cu un singur remix? Eşti al dracului de creativ? Super! Pune mâna şi bate-ţi j… lasă-ţi amprenta şi pe alte piese.

Rezultatul: un tip de 22 de ani din România caută o piesă pe Youtube. Dă click pe primul rezultat: un remix. „Back” şi-ncearcă următorul rezultat: acelaşi remix. Al treilea rezultat: un remix diferit. Sare peste următoarele 3-4 rezultate (toate fiind „OG version”) şi găseşte, în sfârşit, un fişier cu menţiunea „Album Version”. Super! Click. Din nou, varianta originală.

………………………………[încercări determinate de o ambiţie prostească]………………………………..

A treia pagină: în sfârşit, versiunea pe care-o căuta. S-o asculte sau să treacă direct la „C U When U Get There”, ca să se calmeze?

Anunțuri

0 Responses to “În legătură cu ce-am scris aseară”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: