03
feb.
10

De ce sunt bărbaţii porci

Am o problemă cu femeile trecute de 40 de ani care spun că bărbaţii sunt porci/proşti/mitocani. Înţeleg afirmaţia asta din gura unei puştoaice (adică-nţeleg că o puştoaică poate fi proastă), dar femeile cu „experienţă de viaţă” care pot afirma aşa ceva sunt de-a dreptul bătute-n cap. Cu bâta de baseball.

Există 5 situaţii importante care pot determina o astfel de părere.

1. Te-ai măritat cu un bărbat plictisitor/care câştigă foarte puţin/care nu ţi-o trage bine/prost/beţiv/violent/2 sau mai multe combinate/multe altele. Deci, normal, consideri că ţi-ai aruncat la coş cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Adevărul se găseşte în conjugarea celui de-al doilea verb din fraza anterioară la persoana a II-a: TU AI ARUNCAT. Dacă te-ai măritat cu el, înseamnă că l-ai acceptat aşa. Corect? Corect. Sau, dacă a devenit aşa pe parcurs, puteai divorţa. Sau puteai să-i oferi motive să nu fie aşa (de exemplu, să nu-ţi spui că acum eşti măritată, deci nu contează câteva kilograme în plus sau faptul că nu te mai epilezi).

2. N-ai reuşit să găseşti un bărbat care să te satisfacă pe toate planurile, aşa că te-ai grăbit să-l „arestezi” pe unul, care, dacă te gândeşti mai bine, te enerva şi te plictisea încă de-atunci. Să punem altfel problema: dacă n-ai reuşit să-l atragi decât pe tălâmbul ăla, mai ai tupeul să comentezi?

3. „Nu sunt niciodată statornici, stau cu tine o vreme şi fug la alta!” este o frază utilizată în exces. Dac-au fugit cu toţii de tine după o vreme, s-ar putea să ai şi tu o problemă.

4. Ai fost (mult) mai pretenţioasă decât permitea condiţia ta. Exemplu: nu eşti cine ştie ce din punct de vedere al fizicului, inteligenţa nu te dă afară din casă, câştigi puţin, nu eşti capabilă să porţi o conversaţie (măcar) cât de cât inteligentă. Bărbatul ideal merge la sală, arată bine, câştigă mult, este inteligent, are o groază de admiratoare şi ochi doar pentru tine. No shit! Vrei şi cartofi prăjiţi, realista lu’ McFish?

5. Ai fost prea pretenţioasă în general, dar n-ai vrut să-nţelegi că şi porcii pot avea pretenţii. Pentru că există femei destul de OK care-l vor pe Făt Frumos (sau, cum se mai spune azi, bărbatul perfect) şi au pretenţia să fie iubite aşa cum sunt. Deci, el să fie perfect şi s-o iubească pe ea cu imperfecţiunile ei. Echitabil, nu-i aşa? Evident, multe deştepte jură să-l caute toată viaţa pe Romeo.

Fireşte, există şi alte situaţii, dar nu mă pot gândi la una întâlnită destul de des încât să nu constituie caz izolat şi care să nu poată fi încadrată, în linii generale, în ce-am scris deja. Pentru că femeile, în general, consideră că trebuie să le oferi ce şi cât îşi doresc, pentru ca ele să-ţi ofere ce şi cât sunt dispuse (să nu uităm, femeia trebuie iubită aşa cum e ea).

Excepţiile… excepţiile… dintre femeile pe care le cunosc, le număr pe degete.

Dacă i se pare cuiva c-am fost misogin, îi sugerez să se liniştească: îi voi înjura şi pe bărbaţi… la un moment dat.

Reclame

1 Response to “De ce sunt bărbaţii porci”


  1. 1 RoleModelu
    februarie 4, 2010 la 1:29 pm

    Da, e bine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: