20
Iul
09

homosexualitatea nu e genetică, iar prostia se antrenează

Dacă vrei să te distrezi pe un forum, ajunge să porneşti o discuţie despre homosexuali. Uite ce-am găsit pe askmen.ro:

Nu degeaba romanii sunt considerati ca un popor incult. Toata lumea isi da cu parerea despre tot. Culmea metodicii: sa inveti pe cineva ceea ce nu sti.
Homosexualitatea nu e o boala, deci nu poate fi de origine psihica. Pana in anii 80, da, era considerata boala. Dar a fost scoasa de pe lista bolilor de catre uniunea mondiala a medicilor psihatri si psihologilor.
Homosexualitatea poate fi considerata cu toleranta, ca un handicap: unul sexual. Handicapul nu e o boala, e un dat si nu se poate vindeca. Originea homosexualitatii este din faza embrionara a fatului, nu din copilarie, datorata unui „accident” genal la gena ce transmite sexualitatea. Mediul in care creste un copil poate influenta latura bisexuala a celor care o au, dar nu o determina. 40% din populatie are inclinatii – mai mici sau mai mari – spre homosexualitate: de la simpla admiratie a corpului (inclusiv a organelor genitale) unei persoane de acelasi sex, pana la repulsia de a avea relatii intime cu persoane de sex opus. Dar numai 6-8% practica relatii cu persoane de acelasi sex. Daca un copil cu inclinatii homosexuale este abuzat de persoane de sex opus, el va fi atras de persoane de acelasi sex.

Deci, homosexualitatea este o anomalie genetică. Un handicap, chiar. Freud era idiot. Trăiască determinismul biologic!

Trecând la chestii serioase: am început să fiu compătimit, apostrofat şi chiar înjurat:

sti imi pare rau pt tine, nu stii ce e iubirea, o pui pe seama creierului, macar nu-i mai invata si pe altii sa gandeasca la fel ca tine si sa nu se bucure de cel mai pur sentiment pe care-l poate simti un om

ba idiotule, ce-i cu rugaciunea aia? dute-n gura ma-tii de ateu imputit!

Salut!

Referitor la articolul de pe site (cel intitulat „Voia Domnului”):mi se pare amuzant si interesant,in felul lui,dar cred ca exagerezi putin.Nu ca sunt eu mare credincios, dar unii oameni se simt bine cand merg la biserica si se roaga si s-ar putea simti jigniti de ceea ce scrii tu. A fost doar o parere,nu un repros.

Mihai

Mihai, îţi răspund datorită tonului civilizat pe care l-ai adoptat. N-am jignit pe nimeni şi n-am folosit cuvinte prea dure. Cei care, totuşi, se simt jigniţi ar trebui să privească problema din mai multe puncte de vedere (al logicii şi al utilităţii, de exemplu) şi/sau să-şi dezvolte puţin simţul umorului.

Fireşte, cea mai bună soluţie ar fi să nu mai intre aici (nu vreau cititori bătuţi în cap). Există destule site-uri pe care creştinii se pot aduna pentru a discuta despre cum ateii sunt satanişti, iar homosexualii ar trebui deportaţi.

Anunțuri

4 Responses to “homosexualitatea nu e genetică, iar prostia se antrenează”


 1. 2 dogtje ;-
  August 17, 2009 la 9:39 pm

  @ Bogdan: Iti dai seama cum suna ce ai zis tu acolo? :))

 2. Septembrie 9, 2009 la 12:15 pm

  :))) mda…nu prea suna bine …le fac pe plac =))

 3. 4 RoleModelu
  Noiembrie 10, 2009 la 9:23 pm

  Homosexualii chiar ar trebui deportati


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: