10
Mai
09

mi amor, stai la rând

M-am săturat de clişeele din filmele americane.

Băi, dacă eşti virgin, terminat, fraier, fără tupeu și te faci praştie de la o bere, vei sfârşi cu şefa echipei de majorete. E inevitabil. Nu te-ntreabă nimeni dacă vrei asta. Eşti sclavul scenaristului (probabil că multora li se pare mişto perspectiva, dar condiţia e cam greu de-ndeplinit: să fii personaj de film cu adolescenţi penali).

Apoi, iubirea învinge. Tsunami, cutremur, extratereştri, epidemie, sărăcie, prostie… dacă iubeşti cu adevărat, vei învinge. Vei rămâne cu iubirea vieţii tale. Şi veţi face mulţi copii care vor trece prin dramele tale (că nu te-ai prins că eşti într-un film prost şi-ai mai avut și noroc… tu crezi că e bine să fii fraier).

Steven Seagal… imaginează-ţi 20 de băieţi care vor să ţi-o dea şi stau la rând, în loc să sară toţi pe tine şi să-ţi spargă faţa.

Întâlnirea în ploaie, la sfârşitul filmului, când ea se pregătea să se omoare. Întâlnirea pe aeroport, când el se pregătea să urce-n avion, iar ea şi-a dat seama c-a greşit şi-a venit în galop să-l oprească. Iar el, în loc să-i adreseze un cordial şi profund „O să vin să ţi-o trag când sunt prin oraş.”, o ia-n braţe şi-o sărută. Şi trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi. Pentru c-au învăţat să aprecieze lucrurile pe care înainte nu le apreciau pentru că le aveau, dar acum le apreciază, tocmai pentru că le au.

‘R-aţi ai dracu’ cu optimismul vostru debordant!

Anunțuri

2 Responses to “mi amor, stai la rând”


 1. 1 Poesis
  Mai 10, 2009 la 7:31 pm

  In concluzie viata nu este ca in filme sau ca in povesti. Si cu toate astea uneori ne amagim. Oare de ce? Pt ca speranta moare ultima? Deja fumata dupa parerea mea. Iar fraza „O să vin să ţi-o trag când sunt prin oraş.”… so f***** familiar. Cu toate astea ne uitam; uneori ni se face greata alteori mai curge o lacrima.. depinde.

 2. 2 RoleModelu
  Decembrie 10, 2009 la 9:49 am

  Stiai ca Jean-Claude van Damme a regizat un film despre Jean-Claude van Damme cu Jean-Claude van Damme in rolul principal care se numeste „JCVD”?
  Nota: „JCVD” vine de la Jean-Claude van Damme.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: