16
Mar
09

Foarte tari pantalonii tăi… câte fermoare au? Dar buzunare?

Caracteristicile au devenit mai importante decât obiectul. Nu e mare şmecherie să ai obiectul X, dacă acesta nu are un milion de funcţii.

Îţi cumperi maşină de spălat? Bravo ţie, dar nu impresionezi pe nimeni dacă n-are câteva zeci de programe. Foloseşti cel mult 4 programe? Nu contează. Ia ce găseşti mai scump, să spele şi cămăşile de zale, dacă vreun membru al familiei are crize de personalitate şi-ncepe să se creadă Lancelot.

Telefonul mobil e degeaba dacă e dotat doar cu cameră şi MP3 Player. Telefoanele adevărate au 3G, touchscreen, conectare la Internet, memorie de zeci de Giga, recepţie TV, armă cu laser şi foarte multe butoane pe părţile laterale. Să fie clar: coeficientul de „cool-ism” este direct proporţional cu numărul de butoane şi funcţii. Pentru că un telefon nu mai este un obiect la care vorbeşti.

Îţi iei maşină… momentul marilor decizii. Dispui de o anumită sumă şi trebuie să găseşti ceva cu mulţi cai-putere. Herghelie de căluţi bionici, tată. Şi e obligatoriu s-atingă suta la oră în cel mult 6 secunde. Altfel, maşina ta nu va smulge niciun fluierat admirativ. Nu contează că nu vei ajunge niciodată să mergi cu viteza maximă. Contează să fie.

Să nu uităm că tot ce e mare sau în cantităţi mari serveşte unui scop măreț: creşterea organului genital masculin. Sau a sânilor. Coeficientul de inteligenţă înregistrează o tendinţă descendentă, dar trebuie să mai facem şi sacrificii.

Anunțuri

1 Response to “Foarte tari pantalonii tăi… câte fermoare au? Dar buzunare?”


  1. 1 RoleModelu
    August 16, 2011 la 2:53 am

    S-a terminat bai smecheria , acum am si eu Android B-)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Feed. Bine fiert.

Mesaje cu liliacul călător

wordpress analytics
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: