14
mart.
09

Suntem băieţi răi, mânca-ţi-aş!

La asta se gândesc mulţi când fumează iarbă: „Maaamăăăă, ce facem noi, fumăm iarbă şi e ilegal! Deci, noi încălcăm legea! Deci, suntem răi, coaie, ce mai! Să vezi când o să povestim la şcoală!”.

Adevărat, frate! Dac-ar exista un aparat de măsurare a gradului de „bad boy-ism”, tu l-ai da peste cap, cum a făcut Nadia la Montreal cu monitoarele (nu, băi, ea nu fuma iarbă!).

Pe de altă parte, există o anumită categorie de ascultători de rap care cred că sunt compleţi doar dacă fumează. Nu fumezi, nu exişti. Nu fumezi, nu poţi afirma că-ţi place muzica rap. Să fie clar!

M-aştept la astfel de gândire din partea puştimii (doar am avut si eu perioada mea de teribilism, deşi nu consideram iarba o condiţie sine qua non a statului de… orice), dar, când văd oameni de 20 de ani sau mai mult care gândesc aşa, îmi vine să le sting pe mecle ţigările şi să le trag o bătaie bună. Că, deh, au o vârstă şi-ncep să le explice puştilor că nu eşti adevărat dacă nu te chiauneşti puţin. Puştii o iau de bună şi uite cum apar alţii care vorbesc despre cât de şmecher eşti când fumezi iarbă. Şi pe mine mă enervează asta. Pentru că mă enervează oamenii care fac ceva simplu şi banal (mamă, ce greu e să faci rost de nişte verde, să rulezi şi să tragi!) şi-ncearcă să explice că, de fapt, ei sunt nişte Tony Montana în devenire.

Deci, să fie clar: dacă fumezi, fumează şi taci! Sau, dacă vrei să fii cu adevărat şmecher, oferă-le şi domnilor poliţişti un cui. Sunt sigur că vor aprecia gestul.

Reclame

1 Response to “Suntem băieţi răi, mânca-ţi-aş!”


  1. 1 RoleModelu
    decembrie 15, 2009 la 12:02 pm

    Pe cand si un post despre alcool? ;))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: